Χριστουγεννιάτικο bazaar του Φάρου Τυφλών Ελλάδος & του Ελληνικού Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος»

Γράφει η Νάνσυ Οικονόμου
Πολιτικός Επιστήμων

 

kampan

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει αρχίσει σιγά-σιγά να εξαπλώνεται στην Αθήνα, με διάφοραχριστουγεννιάτικα στολίδια να κάνουν την εμφάνισή τους στις βιτρίνες των καταστημάτων. Τα γιορτινά bazaar έχουν σκοπό να μας βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και αποτελούν μία πολύ ωραία ιδέα για βόλτα και χριστουγεννιάτικες αγορές.

Το αίσθημα της προσφοράς και η δημιουργικότητα τονώνονται σε γιορτινές περιόδους και τα bazaar με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενισχύουν τις έννοιες αυτές. Εκεί μπορούμε να βρούμε μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, χειροποίητα προϊόντα και πολλές άλλες πρωτότυπες επιλογές αγορών σε πολύ χαμηλές τιμές.

dogΣε έναν πολύ όμορφο χώρο στο Μερόπειο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα, ο Φάρος Τυφλών Ελλάδος και το Ελληνικό Κέντρο «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος», διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο bazaar την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 από τις 9:30π.μ έως 19:30μ.μ. Εκεί θα βρείτε προτάσεις για δώρα από το εργαστήρι κεραμικής, το τμήμα κομποδετικής και το τμήμα πλεκτού του Φάρου Τυφλών. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι οι εκπληκτικές δημιουργίες που θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε, έχουν δημιουργηθεί από άτομα με προβλήματα όρασης και αποτελούν ξεχωριστές επιλογές για αγορές δώρων. Στους πάγκους του Ελληνικού Κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί» θα μπορείτε να διαλέξετε δώρα ανάμεσα από διάφορα διακοσμητικά, βιβλία, χειροποίητα και το μικρό μοναστηράκι.

 

Μερόπειο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα

Πεζόδρομος Διονυσίου Αεροπαγίτου 45

Στάση Μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Τηλ: 210-9415222 & 210-9218991