Χριστουγεννιάτικο Bazaar Make-A-Wish στην Τεχνόπολις

Αναδημοσίευση από τον ιστότοπο του Δήμου Αθηναίων

MAWlogo

 

Σε ένα ξεχωριστό, γεμάτο εκπλήξεις Χριστουγεννιάτικο Bazaar, προσκαλεί το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος),  το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Στο Bazaar θα βρείτε Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κατασκευές, όμορφα στολίδια και άλλα πλούσια δώρα. Επίσης θα στολιστεί ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με το «Αστέρι της Ευχής», που στολίζεται για 13 συνεχή χρονιά σε εκατοντάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Τo ΜakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη.

Το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘ΜakeAWish International’. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές σε 990 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΜakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος): Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα

Τηλ. 210-9637660-1,marketing@makeawish.gr

 

Τεχνόπολις,  Αίθουσα «Άγγελος Σικελιανός», (Κτίριο «Δ4»): Πειραιώς 100, Γκάζι

Ώρες λειτουργίας:  10:00-19:00

Ημερομηνία: 

Σάβ, 15/12/2012 – 10:0019:00