Γεωργία Μπουρτζάλα

Είναι κάτοχος ενός B.Sc. στο Business Management και διαθέτει συνολικά 14 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, από το 1998 έως το 2006 ανέλαβε θέσεις αυξανόμενης ευθύνης στον εμπορικό τομέα της Wind Ελλάδος. Το 2006 ανέλαβε τη διεύθυνση της διαχείρισης των αλυσίδων τροφίμων σε εθνικό επίπεδο ενώ παράλληλα εκπροσωπούσε στον τομέα ευθύνης της, την εταιρεία «Unilever Foodsolutions Ελλάδος» στην ευρωπαϊκή κοινότητα. Τον τελευταίο χρόνο, ανέλαβε τα καθήκοντα εμπορικής διευθύντριας δύο εμπορικών τμημάτων στην εταιρεία «Leroy Merlin Ελλάδος».

Επιπλέον, η κ. Μπουρτζάλα προσέφερε εθελοντική εργασία στο φαρμακείο των Γιατρών του Κόσμου.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών, πωλήσεων, στρατηγικού σχεδιασμού, δημοσίων σχέσεων και διαχείρισης προσωπικού, η κ. Γεωργία Μπουρτζάλα δηλώνει φανατική συλλέκτρια εμπειριών. Για τα νέα της καθήκοντα αναφέρει «Όταν η όποια επαγγελματική εμπειρία και προσωπική κατάρτιση, διατίθενται στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου, τότε το επαγγελματικό γίγνεσθαι γίνεται ένας καινούριος, συναρπαστικός κόσμος. Ο αλληλέγγυος άνθρωπος υπάρχει! Η κρίση που βιώνουμε έχει ρίξει έναν προβολέα επάνω του, φωτίζοντας με οξύμωρο αλλά μεγαλειώδη τρόπο, τις μαύρες μέρες που βιώνουμε σαν έθνος. Είναι ο άνθρωπος που φέρει αισθήματα ευθύνης για ό,τι συμβαίνει στο συνάνθρωπο και στο περιβάλλον του. Ο άνθρωπος αυτός είσαι εσύ, ο γείτονας που χαιρετάς κάθε πρωί, ο συνεπιβάτης που κάθεται δίπλα σου στο μετρό, ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου που αγοράζεις τις εφημερίδες σου, το ΔΣ της εταιρίας της οποίας προϊόντα και υπηρεσίες χρησιμοποιείς καθημερινά, είμαστε όλοι μαζί, όλοι ένα. Και αυτό το ένα παρατηρεί, δρα, συμμετέχει, έχει φωνή και εκφράζεται και ναι, έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή την ίδια!».

Η κ. Μπουρτζάλα ανέλαβε καθήκοντα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων των εφημερίδων «Οικοpress» & «Social Activism Αθηνών».