Κωνσταντίνος Χαϊάουι

technology-health

Γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1983 και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Είναι Τεχνολόγος Βιοϊατρικών Επιστημών και διαθέτει έξι χρόνια εμπειρίας σε τομείς τεχνολογίας που αφορούν στη χρήση υπολογιστών και συστημάτων στις υπηρεσίες της υγείας, της διαφήμισης αλλά και στο συνδυασμό αυτών.

Συγκεκριμένα κατείχε τη θέση του τεχνολόγου στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο του Πειραιά «Μεταξά» για το έτος 2009 και από το 2010 έως σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνος τμήματος και back-office για λογαριασμό της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Wind και εναλλακτικών παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας/φωτοβολταϊκών.

Τα ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται στους τρόπους χρήσης της τεχνολογίας προς όφελος της ιατρικής, της βιολογίας και του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον στον εθελοντισμό, καθώς είναι εθελοντής στα Ιατρεία Πόνου για καρκινοπαθείς.

Εργάζεται στο τεχνικό τμήμα (Ι.Τ.) της ΑμΚΕ «Ερύμανθος» καθώς πιστεύει πως η Κοινωνική Οικονομία δεν είναι μόνο λύση κατά της κρίσης, αλλά και τρόπος να μοιράζονται και να ανταλλάσονται πληροφορίες, γνώσεις και υπηρεσίες και σε περιόδους εκτός κρίσης.