Γεωργία Αλεξίου

Η Γεωργία Αλεξίου, είναι γραφίστας φωτογράφος απόφοιτος τις σχολές, ΤΕΕ ΔΟΜΗ, Ι.Ε.Κ. Leica Academy Εργάστηκε ως γραφίστας και δημιούργησε λογότυπα για τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και για τα banners των ηλεκτρ. Εφημερίδων Οίκοpress και Social Activism Αθηνών. Διέδωσε τα άρθρα των εφημερίδων στα social media.Ήταν υπεύθυνη για την φωτογράφιση ημερίδων, συνεντεύξεων και τις εξωτερικές φωτογραφίσεις γεγονότων.Ψηφιοποίησε ιστορικά βιβλία για την εισαγωγή τους σε site.

 

Πλήρες Βιογραφικό

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 

Διεύθυνση: Πευκών 116, Μεταμόρφωση Τ.Κ 14451

 

Τηλ: 210.28.28.228-697.32.30.258

 

email:alexiougg@yahoo.gr

 

 

Ομάδα Δημιουργικού των «Social Activism Αθηνών» και «Οίκοpress»

Το δημιουργικό τμήμα των «socialactivism.gr» και «oikopress.gr» συγκροτείται από τους δημιουργούς: Σίτσα Κόνιαρη, Γεωργία Αλεξίου.

Οι συγκεκριμένοι δημιουργοί εργάστηκαν στο πλαίσιο του πεντάμηνου προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας της ΑΜΚΕ «Ερύμανθος» με συμπράττοντες το Δήμο Αθηναίων και τη Περιφέρεια Αττικής.

Στο διάστημα αυτό δημιούργησαν μαζί με άλλους επιστημονικούς συντάκτες ειδικοτήτων, όπως, Περιβαλλοντολόγοι, Ανθρωπολόγοι, Κοινωνιολόγοι, Ψυχολόγοι, Πολιτικοί επιστήμονες, Διεθνολόγοι τις πρότυπες ηλεκτρονικές εφημερίδες «socialactivism.gr» και «oikopress.gr».

Παράλληλα ασχολήθηκαν με την καλλιτεχνική επιμέλεια των εφημερίων, δημιούργησαν λογότυπα για τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και για τα banners των site και ασχολήθηκαν με τη διάδοση των εφημερίδων στα social media